Leverantörer

www.centervue.com

CenterVue tillverkar medicintekniska produkter för diagnos och hantering av okulära patologier så som ögonbottenfotografering och Mikroperimetri.

www.ksp.com

Kirwan Surgical Product är grundat 1979 och är idag ett ledande företag inom diatermiutrustning och operationstillbehör.

www.alchimiasrl.com

Det italienska företaget grundades 1993 av en grupp vetenskapsmän. Man utvecklar lösningar (vätskor) och tillbehör för ögonbanker, vitroretinal kirurgi och infärgning av vävnader.

www.geuder.de

Geuder AG grundades 1951 av Hans Geuder Sr och finns i Heidelberg, Tyskland. Geuder AG specialiserar sig på instrument och vätskor för retinal kirurgi.

www.bon.de

BON är en ledande distributör på den tyska marknaden och representerar flera stora tillverkare i Europa. Via Årgus finner du produkter som TonUps och Vitreal S för att nämna några.

www.humanoptics.com

HumanOptics utvecklar, tillverkar och distribuerar intraokulära implantat av högsta kvalitét. Här finner du bland annat vår omtyckta Artficiella Iris. En helt unik produkt som handmålas på plats i Tyskland utifrån dina bilder.

www.eaglelabs.com

EagleLabs grundades 1988 och tillverkar operationstillbehör inom ögonsjukvården. Här finner du bland annat våra disc-filter, skyddsglasögon och vår omtyckta viskokanyl.

www.iridex.com

Iridex tillverkar lasrar med tillbehör och varit Årgus trogna sedan 1992.
Oavsett om det är retinal behandling eller glaukom, gul grön eller röd, finner du dessa här. Iridex är de enda som har MicroPulse i sina lasrar.

www.sharn.com

Företaget har funnits sedan 1983. Vi kom i kontakt med dem 1996 och har sedan dess sålt deras rengöringsborstar till främst sterilcentraler, centraloperationer och tandläkarmottagningar.

www.oasismedical.com

I San Diego, USA grundades Oasis 1987. Företaget har inriktat sig på engångsartiklar för oftalmologi, såsom kanyler och knivar. I deras sortiment finns också våra populära pluggar för torra ögon.

www.nicox.com

Nicox är ett företag baserat i Frankrike. De två pelarna är tårsubstitut och diagnostiska engångtest. Mest känt i Sverige är Adeno testet som vi sålt på svenska marknaden i flera år.

www.tomey.de

Tomey fokuserar på att ta fram ögondiagnostiska utrustningar. Axellängdsmätare Pachymetrar och OCT finns i deras produktsortiment! Tomey är ett innovativt företag och det pågår en ständig produktutveckling.

www.sav-iol.com

Swiss Advanced Vision (SAV-IOL) is a Swiss manufacturer of high quality innovative intraocular lenses (IOLs) designed for the cataract surgery. The company was incorporated in 2009 to develop a brand-new lens enabling a continuous vision using the patented EDOF technology called Instant Focus.

www.ophtec.com

Ophtec tillverkar bland annat vår omtyckta Artisan lins, du kanske känner till den som verisyse tidigare. Här finner du också vår förladdade kapselspannring, RingJect.

www.peschketrade.com

Peschke Trade är en Schweizisk tillverkare av Cross-linking utrustning och Riboflavin av mycket hög kvalitét. De erbjuder en rad olika alternativ inom CLX-lampor och B2 lösningar.

VD
Jonny Wiberg
Telefon: 0480 – 49 12 80
Mobil: 070 – 576 92 02
E-post: jonny@argusmedicinteknik.se

FÖRSÄLJNING
Carl-Johan Holm
Telefon: 0480 – 49 12 80
Mobil: 073-544 24 42
E-post: carl-johan@argusmedicinteknik.se